Om oss

Om Spa Elixir

Hei, jeg heter Anne Trogstad, har stor pasjon og lidenskap for trening, velvære, reise og hudpleie med økologisk og miljøvennlig perspektiv. Er du nysgjerrig på økologisk livsstil og drømmehud med økologisk hudpleie – så håper jeg du vil være med på min reise.

Jeg er gründer, grunnlegger og daglig leder i Spa Elixir – Organic Beauty. Dette har vært min fulltidsjobb siden 2012. Vårt firma importerer den økologiske, algebaserte hudpleieserien VOYA, vi har tatt inn franske EqLove. Den første serien med solfaktor som ble sertifisert non toxic for akvatisk miljø. Og vi er distributør for den amerikanske økologiske make-up serien Hynt Beauty. Og min drøm av en jobb er å distribuere seriene til fantastiske spahotell og salonger i både Norge og Sverige og samtidig få spre det viktige budskapet om hvorfor velge økologisk.

Hvorfor økologisk produkter?

Jeg har jobbet med spa og hudpleie siden 1995. I 12 år jobbet jeg på Bali og i Phuket og lærte meg hvilken fantastisk effekt naturlige produkter og essensielle oljer har på hud, hår og helse.

Jeg startet Spa Elixir i 2006 og importerte naturlige produkter for videresalg i Norge samtidig som jeg hadde fulldags jobb ved siden av.  I 2009 gikk jeg over til å kun føre økologiske produkter og har ikke sett meg tilbake. I 2011 sa jeg opp min fulltids jobb og satset 100% på eget firma.  Jeg har undervist i økologiske produkter og ingredienser i 10 år for våre samarbeidspartnere, og er overbevist om at økologisk er veien å gå, både fordi det er sunt for oss, men også fordi det er bra for miljø. Jo mer jeg lærer om alle de skadelige ingrediensene i konvensjonelle produkter jo mer overbevist er jeg om at det kun er økologisk som gjelder.

For å lære mer om effekten av økologiske ingredienser i produkter samt  om hva syntetiske ingredienser kan  gjøre av skade både på oss og på miljø så startet jeg videre utdanning hos Formula Botanica i 2015, verdens ledende online kurs i økologisk kosmetisk kjemi og hudpleieformulering.  Her studerer jeg kosmetisk kjemi. Jeg har nå diplom Organic Anti Ageing Skincare formulator. Og tar videre kurs på «Advanced Organic Anti Ageing Skincare Formulations».

Hvorfor miljø?

Jeg har alltid elsket å være ute i natur, jeg har vokst opp ved havet og var aktiv svømmer som ungdom. I tillegg løp jeg orientering og elsket å være ute i natur.

Da jeg var 20 år tok jeg mitt dykkersertifikat og det endret livet mitt. Jeg oppdaget en fantastisk verden under vann og dette ble etter hvert også del av min arbeidsdag.

I Thailand jobbet jeg med dykking i tillegg til å arrangere spareiser og rundreiser. Jeg så med egne øyne hvor sårbart vårt ekosystem er og ble aktiv når det gjaldt opprydding under vann langs Phukets strender men også det med å formidle til turister hvor utrolig viktig det er å gjøre det vi kan for å best ta vare på natur.

Hvorfor dyrevennlig?

Dyr er og har vært min store lidenskap. Jeg har vokst opp med hund, har nå 2 katter, og har selv på et av mine dykk opplevd å se hai under vann hvor finnene er skåret av og haien dumpet ut igjen for å bli liggende å dø. Helt hjerteskjærende.
Alt vi har valgt å selge er cruelty free og ingen av produktseriene våre selges i Kina der dyretesting dessverre fortsatt er påbudt.

Hvorfor sunn mat?

Fordi sunn mat gir meg overskudd, energi, positivitet og en kropp som orker å ha lange arbeidsdager, som orker å ha tøffe og lange treningsøkter og som holder humøret mitt stabilt og gjør meg til en bedre og hyggeligere person for alle som er rundt meg. Superfood og sunn mat er også et must for å få drømmehud og god helse.

Hvorfor trening?

Jeg har trent aktivt siden jeg var 11 år og vet at det gir meg overskudd , det gir meg en sunn kropp samtidig som det gir godt humør. Det er ikke alle dager man har like lyst til å trene, men det å legge det inn i timeplanen og ha gode rutiner gjør at man får gjennomført det man har planlagt.

Våre garantier

Vi som importør og distributør har valgt å kun ta inn serier som tilfredsstiller våre egne strenge krav til ingredienser, miljø og dyrevelferd.

Så når du handler av oss kan du være trygg på at det du kjøper har de beste ingredienser og er helt uten alt som er eller kan tenkes å være skadelig for oss, for miljø og for dyr.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss